Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
Het kan zijn dat je tekst pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we het gecontroleerd hebben.
We behouden ons het recht om berichten niet te publiceren of te verwijderen.
80 entries.
Yolanda van de Ven schreef op 12 februari 2021
Wendy heeft 2 mooie kollen gemaakt met aan de binnenkant teddy. Lekker zacht en lekker warm. Wendy denkt met ons mee. Super, een echte aanrader.
Sandra - DogTalk schreef op 29 januari 2021
Ons logo laten borduren.... Tof geworden! Wendy is altijd bereid om mee te denken.
Diny van Zelst schreef op 29 januari 2021
Wat een prachtige en topkwaliteit Snuffelmat gekregen Ons schipperke vraagt mij elke dag demonstratief vrouwtje nu vullen Nu al ruim een half jaar dagelijks gebruikt gewassen en nog als nieuw Heel blij mee Keurige en perfecte service en product meer dan top grtjes diny
Martina schreef op 29 januari 2021
ik heb bij Wendy een deken, eigenlijk voor mijn 3 honden bestelt, maar die is veel te zacht en leuk, dus hou hem nog even zelf๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜… en een Amishbal. De kleuren en materiaal is fantastisch, de honden vinden hem erg leuk en doen alle drie op verschillende manieren zoeken. Wendy heeft me heel geod met kleuren en maten geholpen en de levering ging heel vlot! wij zijn er super blij mee!
Nienke de Bruin schreef op 29 januari 2021
Onze Djibbe heeft een prachtige halsband en een XL snuffelkleed gemaakt door Wendy. Goede kwaliteit, dat zie je direct! We zijn er super blij mee. Het snuffelkleed is super zacht, waardoor Djibbe liever daarop slaapt dan in zijn mand. ๐Ÿ˜Š Bedankt Wendy, voor het fijne contact en de mooie producten!
Bianca Distel schreef op 28 januari 2021
Ik heb heb van Wendy meerdere producten onder andere de amish bal waar hier nog steeds met plezier gebruik van wordt gemaakt ,ook haar snuffelmatten zijn geweldig deze maakt Wendy helemaal van fleece zodat deze de wasmachine inkunnen, niet alleen mijn hondjes maar ook mijn cavia's hebben een snuffelmat.Mijn laatste product is een deken voor op de bank precies de kleur die ik wou,zeer mooi afgewerkt.Zeer tevreden hondjes blij ik blij.
Family Dream Dog / Majella schreef op 19 januari 2021
Wendy heeft voor mij een mooie, kleurrijke hutsefluts amishbal gemaakt. Ik ben kleinschalig fokker van Labradoodles in huiselijke kring. Onze volwassen Labradoodles en onze opgroeiende pupjes vinden het ontzettend leuk om lekker te snuffelen in de amishbal ๐Ÿ˜ƒ Heel prettig dat de bal in de wasmachine kan! Ik ben dan ook zeer tevreden, en kan deze iedereen aanraden!!
Saskia de Groot schreef op 13 december 2020
Ik heb bij Wendy een grote kubus met verschillende emoticons erop besteld.... die gaat DogsAssist for kids gebruiken bij bijvoorbeeld een weerbaarheidstraining. Wendy super bedankt voor het meedenken en laten kiezen tijdens het productie proces. ๐Ÿ™๐Ÿป
Challenge4dogs schreef op 13 december 2020
Wendy, dank je wel voor alle mooie lieve en zeer gewaardeerde items๐Ÿ’๐Ÿพ Alles is zo met zorg gemaakt en het is zo prachtig dat ik het soms jammer vindt om t te gebruiken zoals je weet๐Ÿ˜Š Liefs Jacqueline ๐Ÿ˜˜
Angelique schreef op 12 december 2020
We zijn bij jou wendy op visite geweest en je hebt alles laten zien en hoe je werkt ..super trots op jou het is prachtig wat je maakt en in alle produckten zit zoveel liefde....en Joep&Dush zijn helemaal in hun nopjes met de super mooie tekenbanden...
Sandra van Beers schreef op 12 december 2020
Wendy heeft hele mooie hersenwerkjes en coaching materialen gemaakt in de kleuren van mijn eigen bedrijf Pootje Power. Super blij mee en helemaal naar eigen wens gemaakt en verfijnd!!
Sandra schreef op 12 december 2020
Lekkere warme kollen.... Laat de winter maar komen. ๐Ÿ™‚ Je kunt zelfs aangeven welke kleuren je wilt en mogelijke borduring.
Minke Trompetter schreef op 12 december 2020
De amismhbalen ben ik zo blij mee, en de riemen die ik van jou er bij kreeg toen ik in de psychiatrische kliniek in Nordhorn was... Rossi en Timo en Bella kunnen er zo mooi mee spelen.... Geniet daar zo mooi van.... Je bent een sterke vrouw lieve vrouw ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Hรฉlรจne Piepers schreef op 12 december 2020
Wendy heeft een lekkere, warme col voor mij gemaakt, die ik kan dragen als col en als col voor over het hoofd, heerlijk warm. Hier zal ik veel plezier van hebben, dank je wel Wendy
Catharina van klaveren schreef op 12 december 2020
Wie wil er nou niet zo'n mooie sleutelhanger om als "anker" te hebben. Zo wordt je er steeds aan herinnerd dat je in jezelf kan geloven.
Steffie schreef op 12 december 2020
Ik was al een tijdje opzoek naar een goeie snuffelmat. Maar overal waar ik zocht waren ze klein en de slierten heel kort. Tot ik op de hondenschool deze snuffelmatten zag en mijn hond er echt veel plezier mee had. Ze wilde liever snuffelen dan haar oefeningen doen.๐Ÿ˜‚ Ik heb maat L besteld voor mijn border collie en deze is perfect en met lange slierten zodat het ook echt een uitdaging is, en ze niet na 5 minuten alle snoepjes heeft gevonden. Had ik veel eerder moeten bestellen! Snelle reactie van Wendy en erg vriendelijk. We zijn er heel blij mee! Er zullen nog wel meer bestellingen volgen denk ik zo..
Corrie stevens schreef op 12 december 2020
Bikkel mijn kooiker geniet enorm van de amishbal Ook de tekenhalsband en lange werkelijk zijn super
Annika Sakkers schreef op 7 december 2020
Vlotte service, leuke ideeรซn, er is ook veel mogelijk als je met eigen ideeรซn komt.
N Dirckx schreef op 6 december 2020
We hebben een landseer en onze hond beleeft enorm veel plezier aan het snuffelen met de XL amishbal. Hij heeft ook een snuffelmat die handig gewassen kan worden. Wendy is een hele lieve en vriendelijke dame. De levert echt vakwerk. Een bestelling is dan ook tot in de puntjes afgewerkt.
Yvonne linden schreef op 6 december 2020
Wendy heeft voor mij een prachtige kol gemaakt met naam erop. Hij is met teddy afgewerkt en heelijk warm.